20 april 15:30 uur

Online training

In 1,5 uur een diagnose en holistisch stappenplan voor een blijvende oplossing. Interactieve Zoomtraining voor ontwikkelde ondernemers en topmanagers in het bedrijfsleven.

Inhoud

Je krijgt 100% inhoud. Geen langdradig saleswebinar of lange pitch. Wanneer je benieuwd bent naar Coming Home kun je aan het eind blijven.

 

Vernieuwend

Principes en teachings die je nog niet eerder hebt toegepast. Je wordt gegarandeerd verrast door een nieuw perspectief op je gezondheid.

 

Doelgericht

Aan het eind een holistisch plan. Een combinatie van voeding, emoties, mentaal en spiritueel. En dan helder en haalbaar gemaakt.

Er ís een oplossing..

Je bent hier, omdat je gezondheid niet om over naar huis te schrijven is. Je hebt vervelende fysieke klachten, bent regelmatig te moe om gezellig te doen thuis, voelt spanning in je lichaam en je inspanningen op het gebied van voeding hebben niet geholpen.

Jij en je lichaam staan lijnrecht tegenover elkaar. Jij kijkt van een afstandje met opgetrokken wenkbrauwen toe ‘wat wil je nou?’ en je lichaam roept terug in een taal die jij niet begrijpt.

Er knaagt een soort van heimwee. Heimwee naar veilig thuis zijn in een gezond lichaam. Wetende, dat alles goed komt, en dat jij zorgeloos kunt genieten van je leven.

Als je alles al hebt geprobeerd, heb je nog niet alles geprobeerd.

Je bent niet bedoeld om te leven met een lichaam met fysieke klachten.

Je bent bedoel om een life worth living te creëren, waar je vervolgens subliem van geniet (met een gezond lichaam dus).

En ook al denk je: ik heb élke (alternatief) therapeut in Nederland gezien en ik heb élk dieet geprobeerd, geloof me, je kijkt verkeerd.

De oplossing zit IN jou. Niet in mij. Niet in nog een therapie of arts. Niet in nog een dieet. Maar IN jou en je gecreëerde leven.

‘Iets’ is volledig uit alignment met jouw ziel.

En je lichaam weet wat dit is. Aan jou om de signalen op te pikken en er iets mee te doen.

Zodat je klachten oplossen en jij kunt genieten van je opgebouwde succes.

Aan het eind van de training weet je...

Aanmelden?

Datum: 20 april 15:30 uur

Locatie: Zoom

Investering: € 25,- excl. btw

Boek je matchgesprek

Selecteer een datum en tijd en dan spreek ik je snel.