ULTIMATE TEMPLE

Voor succesvolle ondernemers, founders en topmanagers die hun fysieke klachten en vermoeidheid blijvend willen oplossen.

Zodat je ultiem vrij kunt genieten van het leven, met rust in je hoofd, en energie in je lijf.

At the end of the day...

Je gezondheid bepaalt je levenskwaliteit

Zodra fysieke klachten de boel overnemen, subtiel of hard, weet je dat die kwaliteit achteruitgaat.

Terwijl alle aandacht naar je business en gezin ging, realiseer je je nu dat je best moe bent.

Je lichaam trapt op de rem. Een rem die jij moeilijk nog kunt negeren.

Je kunt het je niet veroorloven door te blijven lopen. De impact is voelbaar in hoe je ‘s ochtends met pijn in je gewrichten en mist in je hoofd opstaat.

In dat het niet meer vanzelfsprekend is dat je ‘s avonds nog energie over hebt voor gezelligheden.

Je relatie staat onder druk, je bent prikkelbaar en afgeleid in je gezin. En ook jij in je rol als leider in je business floreert niet zoals het in potentie kan.

De rem werkt door in alles wat je dierbaar is.

Maar ook al probeerde je met therapieën, suppletie en verschillende voedingswijzes je klachten op te lossen, nothing sticks. Het voelt alsof je van het kastje naar de muur gaat.

This is where I come in. Laten we het eens anders aanpakken.

Ik leer jou samen te werken met je lichaam. Ernaar te luisteren. Te zorgen voor jezelf vanuit intrinsieke motivatie. For your body’s sake, maar vooral voor de jouwe.

Niet meer uitstellen..

Je weet dat een stabiel energieniveau je leven zal veranderen

Maar het bereiken daarvan… lukte je nog niet.

Je voelt je regelmatig prikkelbaar en moe. Snauwt naar je partner en kinderen, terwijl je weet dat het anders kan (moet!). 

Je krijgt steeds meer klachten, lijkt wel. En je bestaande klachten worden steeds erger. Google weet het niet meer. De dokter ook niet. Je wilt je er niet bij neerleggen, omdat je nu eenmaal de mindset hebt ‘voor alles is een oplossing’. 

Je hebt patronen en gewoontes waarvan je wéét: dit zit diep. EN ‘ik ben er klaar mee’. Maar hoe je deze nu definitief doorbreekt? Je hebt blinde vlekken, for sure, maar waar ze zitten? Alsof je in het luchtledige staart.

Ik help je erbij. Meteen maar regelen?

Luister naar wat klanten zeggen over Ultimate Temple

Voor minder doe je het niet toch?

Energie in je lijf. Rust in je hoofd. Emotioneel vrij.

Elke dag fris opstaan, met zin in de dag. Een helder hoofd en focus op je doelen voor die dag.

Grote plannen worden moeiteloos gesmeed en uitgevoerd, omdat je eindeloze inspiratie en ruimte voelt in je lijf en hoofd.

Wanneer je vrij bent voel je de rust om met aandacht bij je gezin te zijn. Leuke dingen samen doen of gewoon hangen met elkaar, zonder dat je compleet overprikkeld raakt. Jullie band versterkt en zo ook die met je partner.

De liefde stroomt en seksualiteit is weer op een fijn en gezond niveau. Jullie vinden elkaar op alle fronten.

Je kent je patronen en prikt je bullshit-ballon lek voordat iemand anders er last van heeft. Je zit veel minder in je hoofd en bent aanwezig in je lijf en op de plek waar je bent. 

Je kent je lichaam en je weet 10 stappen vóór je grens al hoe je daarvoor zorgt. En ook dat is geen hard werken, maar normaal en vanzelfsprekend geïntegreerd in je leven.

In business speel je jezelf naar grote groei en omdat er ruimschoots energie is pak je de kansen die op je pad komen met 2 handen aan. Je dúrft en pikt er haarscherp uit wat de moeite waard is om energie in te steken.

Ook leuk: de communicatie met je teamleden en klanten verloopt veel beter, omdat jij relaxter bent.

Ik ben Regina

voedingstherapeut voor succesvolle ondernemers en CEO's

Ik help je fysieke klachten en vermoeidheid blijvend op te lossen, juist als je al van alles geprobeerd hebt zonder blijvend resultaat.

Het is mijn visie dat voedingsstoffen de bouwstenen zijn van het huis dat jouw lichaam heet. Maar jouw energie bepaalt de kwaliteit van de timmerlieden, de loodgieter en de elektricien. Als er oude emoties opgeslagen liggen in jouw cellen, en je gedachten toxisch zijn, leveren de werklieden prutswerk af. 

Oftewel: je lichaam past zich aan jouw energie aan. En dat betekent gezondheidsklachten.

Jij bent de architect. Van jouw lichaam. Jouw leven. Jouw business. Én jouw levensgeluk in al die facetten.

Zullen we die architect samen opleiden?

"Dat inzicht in twee, drie maanden helpt me om te kiezen en mijn energielekken te dichten."

Voor wie is dit traject?

Voor succesvolle ondernemers, founders en topmanagers die meters hebben gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Je neemt zelf verantwoordelijkheid en de slachtofferrol is allang verdwenen. Je verwelkomt confrontatie op je blinde vlekken met open armen.

Je hebt grote ambities in je ondernemerschap of in je privéleven. Je hunkert naar groei en diepere vervulling. Je standaarden zijn hoog en je wilt geen concessies meer doen aan je energie en gezondheid.

Zit je nu op het puntje van je stoel?

De resultaten die je kunt verwachten:

"Ik heb meer energie, meer zin en zelfs plannen voor een tweede bedrijf."

Dit is wat we gaan doen:

01

Energie en lichaam opruimen

We halen blokkades weg die jouw cellen verstoren in hun functie. Je leert je lichaam aansturen tot het herstellen van specifieke lichaamsdelen en klachten. Je krijgt controle over je gedachten en niet andersom. Indien nodig begeleid ik je in een passende detoxkuur om je lichaam te helpen los te laten.

02

Energie managen

Je leert wat voor jou werkt om je energie te managen en hoog te houden. Je ontdekt hoe je energieveld reageert op je omgeving en de acties die je neemt en hoe je zorgt voor een natuurlijke begrenzing.

03

Fysieke ondersteuning

We testen belangrijke waarden die inzicht geven in de huidige status van jouw lichaam via gerenomeerde labaratoria. Hieruit krijg je een individueel plan voor fysiek herstel dat bij jou past, dit sturen we steeds bij op basis van resultaten.

04

Leven vanuit je constitutie

Je leert welke voeding, suppletie, beweging & andere self-care/therapieën ondersteunend zijn aan jouw constitutie en lichaamsbeeld. In samenwerking met je mind en emoties breng je jouw lichaam 100% in alignment met je ultieme leven.

Word high on life. Verliefd op jouw eigen leven, op jezelf en met een business die elke dag succesvoller wordt. Zonder plafond.

"Ik was koningin in het negeren van mijn lichaam. Nu weet ik: het is mijn kompas."

Waarom je met Ultimate Temple wél resultaat boekt.

01. Ik sta het hele traject aan je zijde

Ik stimuleer je. Ik luister naar je. En ik confronteer je. Met je eigen beperkende gedachten die je er tot nu toe van weerhouden je lichaam te fixen.

Je neemt je gezondheid in eigen hand, maar in dat proces doe je het niet alleen. Ik ben het gehele traject voor je beschikbaar om je vragen te stellen en je strubbelingen aan me voor te leggen.

Zo leer je on-the-go je gedrag te veranderen in specifieke situaties waar jouw patronen tot uiting komen. Zoals in je relatie, het ouderschap en toxische gewoontes (a.k.a. emoties weg-eten, negatief denken en veel te weinig bewegen).

02. Je ontwikkelt skills die je een leven lang helpen gezond te blijven

Ik leer je hoe je de samenwerking met je lichaam aan gaat. Je maakt actief gebruik van de mind-body connectie die er op onbewust niveau is. Je gaat dit gebruiken om je lichaam aan te sturen. Een onmisbare skill op het gebied van gezondheid.

03. Je werkt vanuit jóuw blauwdruk

Je ontdekt wat je constitutie is, want er bestaat geen one-size-fits-all voedingspatroon. Ik leer je hoe hiermee om te gaan en wat wel en niet voor je werkt. Zo krijg je een gezonde balans en controle over je energie.

Veelgestelde vragen

De precieze details deel ik met je in ons gesprek, maar hier alvast een samenvatting. Er zijn groepselementen, afgewisseld met 1:1 coaching. Er zijn groepslivedagen, maandelijkse calls en persoonlijke readings met 1:1 calls. Daarnaast kun je me via Voxer 1:1 om coaching vragen. Er is een leeromgeving met 8 stappen die je doorloopt als rode draad in je traject.

Ik stem af op jouw energie, zowel in de diepte op fysieke klachten in readings als meer oppervlakkig tijdens coaching. Ik geef jouw lichaam een stem. De readings schrijf ik uit en ik doe healing op blokkades die ik tegenkom. Je krijgt een call bij elke reading om deze dieper te bespreken. Daarnaast voel ik ook gedurende het traject regelmatig in. Voel ik dat je je terugtrekt? Ik zie je, en ik check bij je in.

Zie het als een radiozender, waarbij mijn ontvanger jouw energie haarfijn oppikt en woorden geeft. Ik kan dit sturen op specifieke lichaamsgebieden waar jij klachten hebt, je totale energie frequentie en in energielijnen in relaties. Ik vertaal de energie kraakhelder in praktische handvaten waar je door groeit. Vanuit je kern, direct in jouw bewustzijn.
Het programma is minimalistisch ingericht. De modules zijn gericht op effectief resultaat en bevatten geen ruis.

De modules vragen ongeveer 1 uur per 2 weken van je tijd. Daarnaast is er tijd voor coaching en het proces. Hierin heb jij zelf de regie, al zal ik je af en toe wel stimuleren als ik voel dat je vast loopt.
Ben je klaar voor een daadkrachtige samenwerking met je lichaam voor meer energie en gezondheid?

"Regina gaat in Ultimate Temple veel verder dan alleen je lichaam of je bedrijf. Het is veel meer dan dat."

Gratis Download

Lichaamssignalen Roadmap

2019 collection

Loop jij rond met 1 of meerdere fysieke klachten en heb je nog nooit een blijvende oplossing gevonden? En wil je hier vanaf, simpelweg, omdat je voelt dat het kan?

In de roadmap vind je 35+ fysieke klachten met hun onderliggende oorzaak. Ga je mee? Ik weet de weg.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.