Ultimate Temple

Het mentorship traject waarmee je jouw gezondheids- en energieniveau net zo hoog krijgt als de serieus lekkere doelen in jouw business.

Je hebt een doel met je bedrijf en een grotere missie, maar wordt geremd door je fysieke klachten, watten in je hoofd en emoties die zo nu en dan alle kanten op gaan.

Vet vervelend. Want ja, het wordt steeds erger, lijkt wel.

Vermoeidheid, darmklachten, huidproblemen, allergieën, hormoonstrubbelingen, stemmingswisselingen, (knallende) hoofdpijnen, voedselovergevoeligheden…. take your pick… waar heb jij last van?

Ongrijpbaar voelt het: je mind wil, maar je lichaam blijft achter en remt je af. En jij snapt er geen fluit van. Je hebt al van alles geprobeerd, zonder blijvend resultaat.

En dat terwijl je bedrijf goed loopt. Je draait een omzet van minimaal 75k en hebt toffe klanten. 

Jij hebt al-lang bewezen met je mindset in staat te zijn je leven & business naar je hand te zetten.

Waarom lukt het dan met je lichaam niet? Waarom krijg je de controle over dit, klaarblijkelijk, ongrijpbare stuk van jou niet?

Dus druk je het weg, doe je alsof het er niet is, omdat je the way out maar niet kunt vinden en je de hoop verloren bent dat het nog gaat lukken… 

Ik heb the way out wel.

Je lichaam zwaait namelijk met vlaggetjes, signalen waar jij iets mee kunt, om jezelf verder te ontwikkelen en door je business-plafond te breken.

En, als je ervoor kiest dieper te luisteren, leer je on the way samen te werken met je lichaam. In liefde.

Verwijder de wortel van je fysieke klachten en geef je lichaam daarmee de ruimte te herstellen en voluit energie te genereren om jouw leven & business te faciliteren.

Ik ga je even prikken: is dit hoe je oud wil worden?

Elk jaar een beetje meer klachten, en elk jaar een beetje erger?

Steeds minder lekker in je vel…

Afglijdend naar dat beeld waar je zo bang voor bent?

Of pak jij het leiderschap en gebruik jij je winnaarsmindset…

…om je lichaam te horen, te zien, en te gebruiken, om alles uit jouw leven & business (en dan bedoel ik zonder concessies) te halen?

Opgelet, hier gaan we de diepte in.

Jij, als ziel in een lichaam, hebt 3 redenen waarom je bent geboren:

En laat je nou net, bij alledrie, het grootste succes behalen als je lichaam, mind & emoties volledig vrij zijn.

Stralend energiek. Ruim en helder. Met een overvloed aan serotine en dopamine. 

Word high on life. Verliefd op jouw eigen leven, op jezelf en met een business die elke dag succesvoller wordt. Zonder plafond.

Regina Nieuwhof

Energiementor voor ondernemers die door het plafond willen knallen en dat willen doen met een gezond en energiek lichaam, ik stel me even voor...

Als Orthomoleculair Voedingstherapeut met specialisaties op het fysieke vlak van darmen, huid, immuunsysteem, stressregulatie, neurotransmitters en detox werk ik de laatste jaren met succesvolle ondernemers naar fysieke, mentale en emotionele vrijheid.

Bij mij zit je onder de pannen op het fysieke vlak, maar ook op energetisch niveau. Ik stem af, zuiver je energie, neutraliseer met jou je (oude) emotionele en mentale blokkades die gelinkt zijn aan je fysieke klachten (en business-plafond).

Vanuit die volgende, opgeruimde shiny versie van jezelf breng je jouw business naar het volgende level.

Hiervoor had ik een praktijk waar ik 400+ cliënten heb geholpen. Tof voor de ervaring, maar te weinig tijd en ruimte om de diepte in te gaan en de fysieke klachten 100% te ontwortelen. 

Ik werk nu alleen nog met ondernemers die een winnaarsmindset hebben ontwikkeld, niet bang zijn hun shit op tafel te toveren en de stappen te zetten zichzelf van binnenuit te helen.

Tot zover over mij. Jij bent hier voor jou. Net als de volgende klanten die voor hun groei kozen. En die daar lieve woorden over achter lieten, in een testimonial.

Sabine Klykens vertelt over haar deelname aan Ultimate Temple:

“Ik heb geen knieklachten meer, ik heb geen rugklachten meer. Ik straal veel meer en zit veel lekkerder in mijn vel.

Ik ben Regina zo dankbaar dat zij haar missie heeft gevonden om andere ondernemers te helpen energiek in hun business te staan en daar is ze een kei in!”

Kirsten Boersma vertelt over haar deelname aan Ultimate Temple:

“Serieus, die beslissing had ik 100x eerder moeten maken.

We zijn nu 4 maanden verder en het resultaat is echt enorm.”

In Ultimate Temple werk je in 6 maanden naar:

1

Emotionele vrijheid

Elk lichaamssignaal leer je interpreteren vanuit intuïtie, en je handelt ernaar.

Je laat emotionele blokkades los op een diep level.

Ontwortelde blokkades maken ruimte voor herstelde fysieke klachten en energie-aanmaak.

Je leert je emoties reguleren en aansturen, waardoor je niet uit het veld geslagen raakt bij tegenslagen en conflicten.

Je versterkt je grenzen organisch; men voelt fijntjes aan wat ze wel en niet aan je hebben en jij wordt niet meer geraakt door meningen van anderen.

Een overvloed aan dopamine en serotonine zijn de beloning, fly high!

2

Mentale vrijheid

Je mind is de spotlight waarmee je jouw leven en business creëert. 

Je leert deze helder & gefocust te houden en alleen gedachtes te ontwikkelen die bijdragen aan jouw doelen.

Voortaan ben jij in control over je gedachtestroom en niet andersom.

Je mind is de schakel tussen lichaam en emoties en daardoor ben je in staat af te wisselen tussen emotionele groei en fysiek herstel.

Je leert je lichaam aansturen tot het herstellen van specifieke lichaamsdelen en klachten.

3

Fysieke vrijheid

We testen belangrijke waarden die inzicht geven in de huidige status van jouw lichaam via gerenomeerde labaratoria die ver voorop regulier medische zienswijzen lopen.

Hieruit krijg je een individueel plan voor fysiek herstel dat bij jou past, dit sturen we steeds bij op basis van resultaten.

Voeding, suppletie, beweging & mogelijke therapieën die ondersteunend zijn aan jouw consitutie en lichaamsbeeld vormen de basis op dit vlak.

In samenwerking met je mind en emoties breng je jouw lichaam 100% in alignment met die serieus lekkere doelen voor jouw leven en business.

Level up in energie!

Dit zit in het traject

Online training met 8 modules

In een flow van 3 fases doorloop je het transformatieproces met de modules als houvast. De omgeving bevat geen ruis en is gericht op resultaat en het ontwikkelen van je skills.

Online coaching

Live dag

FAQ

Yes. Ik begeleid iedereen 1-op-1. De live dag is samen met de andere deelnemers. De groep is altijd klein en exclusief en het programma super inspirerend en opladend. Deze dag vergeet je niet zomaar!

Ja, grotendeels wel. Behalve de live dag dan. Dit scheelt enorm veel tijd en plannen, dat is fijn. Mijn bedrijf is zo ingericht dat je zelf je calls kunt plannen in mijn agenda. En indien je het fijn vindt, kun je de opname van onze calls ontvangen.

Het programma is minimalistisch ingericht. De modules zijn gericht op effectief resultaat en bevatten geen ruis.

De modules vragen ongeveer 1 uur per 2 weken van je tijd. Daarnaast is er tijd voor coaching en het proces. Hierin heb jij zelf de regie, al zal ik je af en toe wel stimuleren als ik voel dat je vast loopt.

Ik geloof in een liefdevolle recht-door-zee aanpak. Jij hebt een doel en daar gaan we op af. Het verleden open spitten doen we alleen als dat bijdraagt aan je doel. Ik voel mee in jouw energieveld, en ben daarbij in staat blokkades met je mee te doorbreken. 

Ik geloof overigens niet in het ‘uitbesteden’ van het loslaten van blokkades, door middel van methodes zoals EMDR, omdat je dan de les mist die er te leren valt. Hierdoor blijft de blokkade op de achtergrond aanwezig, en veroorzaakt door de wet van aantrekking situaties in je leven die opnieuw de pijn tot leven kunnen roepen.

Het doorbreken van blokkades en het loslaten van emoties + mentale overtuigingen doen we in 5 stappen: erkennen – accepteren – emoties verwerken – les leren – loslaten.

Mijn bedrijf is zo ingericht dat je binnen 2 weken kunt starten, mits er plek is (zie halverwege deze pagina). Heb jij zoiets van: huppakee, doorpakken… plan een connection call in, zodat we samen kunnen kijken of deze stap jou helpt naar jouw doelen.
Nummer 1 meetwaarde voor dit traject: een nieuwsgierige groeimindset. Heb je die, en ben je bereid grote stappen te zetten? Kun je de resultaten die hieruit komen dragen en ben je super ambitieus? Dan spreek ik je graag. Je groeimindset is belangrijker dan je omzet.

Ja, dat kan. Geef dit aan in een connection call. Er is een korting, indien je ineens betaald.

Je lichaam weet de weg.
Ga je mee?

Gratis Download

Lichaamssignalen Roadmap

2019 collection

Loop jij rond met 1 of meerdere fysieke klachten en heb je nog nooit een blijvende oplossing gevonden? En wil je hier vanaf, simpelweg, omdat je voelt dat het kan?

In de roadmap vind je 35+ fysieke klachten met hun onderliggende oorzaak. Ga je mee? Ik weet de weg.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.