ULTIMATE

Energy

Korte online training vol fundamentele kennis en praktische opdrachten om je fysieke energieniveau drastisch te verhogen.

Het is niet normaal dat je moe bent.

Het is een duidelijk teken dat je lichaam het zwaar heeft.

Ongezondheid en vermoeidheid zijn doodnormaal in onze wereld.

Iedereen lijkt wel te kampen met een onrustig hoofd, snelle overprikkeling en een schamel 6-je aan energie.

Wat níet genormaliseerd is: goed zorgen voor je lichaam.

We krijgen geen les op school over voeding, de supermarkt is een speeltuin van commercie en artsen wijzen naar medicijnen als je een probleem hebt.

En dan is daar nog Google: zoveel tegenstrijdige adviezen om in te verstrikken.

Hoe moet je – in deze wereld vol informatie en tegenstrijdigheden – weten wat jouw lichaam nodig heeft om zich goed te voelen?

En je weet: het moet beter kunnen dan ‘de normaal’. Je wilt niet als een mak schaap afhankelijk worden van medisch ‘experts’ of jezelf constant moeten terugtrekken uit het leven.

Je leert in deze training wat jij veel eerder had moeten weten over energie-aanmaak, energierovers, en het onderhouden van een gezond en ontspannen zenuwstelsel.

Met deze kennis en vaardigheden pak jij zelf de leiding over jouw lichaam. 

Met praktische opdrachten implementeer je direct.

Zodat jouw energieniveau de komende 3 maanden verdubbelt.

De vicieuze cirkel waarin je zit:

01.

Je gaat op zoek naar nieuwe prikkels om je energie te boosten. Je scrollt doelloos op je telefoon, zoekt naar ‘energiegevers’ zoals een nieuwe sale, en je verzandt in snackerij-momentjes die je niet weet te onderdrukken.

02.

Dan komt daar het moment dat je grens is bereikt: je snauwt naar je kids, hebt geen rust meer voor een boekje voorlezen, zegt feestjes af en je krijgt je werk niet af.

03.

Je realiseert je dat je rust nodig hebt, dus je pakt een boek en ploft op de bank of doet een dagje sauna. Het voelt lekker, maar ergens ook niet, want je hebt nog zoveel te doen.

04.

Als je gemoederen tot rust zijn gekomen begint het opnieuw: je energie is (te) laag om te doen wat je eigenlijk wílt doen.

Volg je deze training, dan ziet het er over
3 maanden zo uit:

“Niet normaal Regina, wat wéét jij veel, ik hang aan je lippen. Ik heb echt missende puzzelstukjes gekregen, dank voor dit nieuwe perspectief!”
Laila Kapsenberg
“Het draagt verder dan alleen een voedingspatroon of preparaat ter aanvulling. De holistische unieke aanpak zorgt ervoor dat je alle lagen aanpakt.”
Cathy Jansen

Wat deze training je oplevert:

Als energie in jou stroomt, volgt je business

De Oplossing

Nu ben je vast nieuwsgierig hoe ik je daarbij ga helpen. Want ja, je probeerde al veel. Is dit weer zo’n manifesteer-meer-energie-door-5-minuten-mediteren-per-dag-training?

Nee, dat is het niet.

Je hebt namelijk je lichaam mee te krijgen. Energie kun je niet alleen ‘denken’ en het verschijnt.

Tijdelijk is dat leuk, er komt namelijk dopamine vrij, maar op lange termijn put dat uit.

Wil je een blijvend en stabiel hoog energieniveau van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, dan moet er fundamenteel iets veranderen in jouw lichaam.

Daarom leer ik je de kennis én de vaardigheden die je nodig hebt om je energiesysteem te managen en je energieniveau te verdubbelen.

Hoe ziet de online training eruit?

01.

Energieherstellende Voeding

Welke sleutelvoeding heb je nodig voor energie aanmaak? In welke hoeveelheden moet je dat eten? Hoe verbeter je de opname van voeding? Hoe zorg je ervoor dat je een kneitervolle energie-emmer krijgt die tegen een stootje kan?

02.

Rust in je Hoofd

Hoe zorg je voor een ontspannen, creatief en energiek hoofd? Hoe verhoog je met de juiste voeding je productiviteit? Hoe krijg je een goede balans in je hormoonhuishouding? Hoe zorg je voor mentale flexibiliteit en hoe voorkom je overprikkeling?

 

03.

De Voorraadkast van je Lichaam

Hoe kun je ’s ochtends direct vol energie opstaan en dit de hele dag stabiel volhouden? Hoe voorkom je chagrijnige hongersnauwen, eetbuien en energiedips? Hoe zorg je ervoor dat je moeiteloos een maaltijd kunt uitstellen, zonder in te teren op je energie en breinscherpte?

 

04.

De Grootste Energierovers

Hoe zorg je ervoor dat die kneitervolle energie-emmer, vol blijft? Wat zijn jouw fysieke energierovers en hoe los je dat op? Hoe houd je de drama’s van ‘tante Truus’ op een verjaardag uit je systeem? En hoe houd je je energie dichtbij jezelf, terwijl de wereld in de fik staat, zonder je ogen te sluiten?

05.

Levensenergie als Bron

Hoe krijg je toegang tot jouw levensenergie als bron voor lichamelijke energie? Hoe verdubbel je jouw energiepotentie, oftewel, hoe maak je je energie-emmer groter? Hoe maak je de juiste keuzes in je leven, vanuit verbinding met jezelf, los van wat je omgeving vindt?

06.

Aan de Bak

Je maakt een plan om je energie daadwerkelijk te verdubbelen. Dit plan is simpel en doeltreffend, ingericht op 4 pijlers. 

Na deze les heb je geen enkele reden meer om niet tot actie over te gaan!

Bonus

Implementatie Masterclass (opname)

Je gaat jouw actieplan finetunen, onder begeleiding van Regina.

Je gaat dieper in op elk van de 4 pijlers en krijgt een hele rits aan nieuwe ideeën, zodat jouw plan perfect aansluit bij je doelen én lekker voelt.

De Masterclass gaat ook dieper in op processen in de onderstroom.


Eerste reacties van klanten die jou voorgingen..

Investering

€ 149,- excl. btw

Na aanschaf houd je lifelong toegang tot de training in je account.

Wie is je trainer?

Mensen trekken regelmatig hun wenkbrauwen op als ze horen hoe ik mijn leven heb ingericht.

Ik vind het niet zo spannend, want het is voor mij zo vanzelfsprekend!

Ik ben vrijwel nooit moe en krijg ontzettend veel gedaan met een drukke agenda.

Wat ik doe, werkt kennelijk. Zowel voor mij, als voor de klanten die ik de laatste 8 jaren heb begeleid naar een optimaal energieniveau.

Ik studeer onophoudelijk naar het menselijk lichaam en de verbinding met de kwantumfysica. Momenteel doe ik een 4-jarige aanvullende opleiding Epifysiologie.

Ik ben moeder van 4 (jonge) kinderen. Als Epigenetisch orthomoleculair therapeut heb ik een succesvol 6-figures bedrijf gebouwd, waarbij de klantsuccessen mij ontzettend veel vervulling geven.

Mijn man heeft een biologisch akkerbouwbedrijf en samen bouwen we een gezamenlijk bedrijf: een biowinkel.

Daarnaast sport ik actief, zet ik dagelijks voedzame maaltijden op tafel en ben ik penningmeester van een gymvereniging.

Energie is oneindig, als je weet hoe je absolute toegang krijgt. En wat je moet doen om het niet op te laten vreten door anderen.

Ik leer het je graag in deze training. Praktisch, doelgericht en met een flinke dosis liefde en feminiteit.

Ik ben ervan overtuigd dat deze training je energiepotentie extreem verhoogt en daarmee je leven verandert.

Klaar om dat te ontdekken?

FAQ's

Na betaling heb je direct toegang. Je kunt direct starten.

In 1 uur ben je door de video’s heen. In 0,5 – 1 uur maak je je plan. Geen videokijker? De samenvattingen, checklists, transcripties maken het super efficiënt en snel. Het doel is niet: je vol kennis stoppen. Het doel is: snappen wat nodig is en zo snel mogelijk aan de bak!

Ja, deze training is niet specifiek voor vrouwen gemaakt. Er is een 70-30 balans tussen masculiene (praktisch, aan-de-bak) en feminiene (verbinding met je lichaam) energie.

Nee, deze training kun je zeker volgen als je geen bedrijf hebt. 95% gaat over je lichaam en gezondheid. 5% heb ik het over je bedrijf als energiegever.

Ik benoem het belang van eiwitten (en welke eiwitten en hoeveelheden je nodig hebt). Je kunt goed uit de voeten met vegetarisch eten. Veganistisch eten raad ik af.

Nee. Ik geef je de voedingsadviezen en jij kiest uit de richtlijnen wat bij jouw lichaam en levensritme past. De adviezen zijn heel toepasbaar. Het is geen streng dieet. Het is bewustwording van je lichaamsbehoefte en daarop handelen.

Yes dat kan. Vasten is een goed idee om je energie aanmaak voedingsonafhankelijk te maken. Ik geef nog 2 alternatieven die je kunt testen. Ik stimuleer je om te voelen wat voor jou goed werkt.

Ja zeker doen! 1 advies wijkt af, dat noem ik duidelijk in de training.

Ja. Je hebt nog steeds een lichaam, dat energie moet kúnnen maken, ongeacht je HD. Ik ben zelf Projector (niet-energie type) en nooit moe.

Je gaat ongetwijfeld getriggerd raken in wat ik zeg en je aanraad.

Je komt weerstand tegen in jezelf. En juist die moet je overwinnen, om andere resultaten te krijgen dan je tot nu toe kreeg.

Ik geef je de fundamentele kennis en praktische handvatten waarmee je de vicieuze cirkel doorbreekt. Aan jou de rest.

Als je dit weet en het vuurtje brandt: “ja, logisch, kom maar op”, dan raad ik je zeker aan deze training te kopen. Het gaat je blik op je lichaam veranderen.

Voel je ‘m niet? Dan is het zonde van je geld.

Wil je meer energie en voel je deze pagina wél (ook al is het misschien nog spannend)? Volg je intuïtie, klik op de koopknop en go for it! You got this.

Twijfel je nog steeds, dan laat ik je met liefde los op jouw weg :-).

Nog één stap!

Meld je hier gratis aan voor de live masterclass!

Tijd: 13 mei 19:30 uur (replay beschikbaar)

We houden niet van spam. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.

Nog één stap!

Meld je hier gratis aan voor de live masterclass!

Tijd: 25 maart 10:00 uur of 26 maart 20:00 uur (replay beschikbaar)

We houden niet van spam. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.

Plan een 1:1 gesprek

Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Je bespreekt met Regina of Sandra of dit traject goed bij je past.

Een gesprek duurt +/- 15 minuten.

Onze visie: een samenwerking moet jou meetbaar resultaat opleveren en wij moeten overtuigt zijn dat we je daarmee goed kunnen helpen. Zo niet, dan zijn we hierin gewoon eerlijk.

Belangrijk: na inboeken wordt je doorgeleid naar een korte vragenlijst [5 min], hierdoor kunnen wij ons goed voorbereiden. Zonder ingevulde vragen kan het gesprek niet doorgaan. Nu geen tijd? Je ontvangt de vragenlijst ook per mail.

We kijken ernaar uit je te spreken!