Podcast: Afl. 13. Zelfliefde, hou jij wel écht van jezelf?

Regina Nieuwhof

Regina Nieuwhof

Energiementor - Business vrouw - Moeder

Hou je van jezelf? Vroeg ik. ‘Ja’. Zei mijn klant. Met uitleg over hoe zicht dat uitte. Massages, goede voeding, me-time in overvloed. Ik luisterde. Voelde. En prikte haar bubbel lek. We gingen dieper. En ze kwam erachter. ‘Fuck, ik heb nog veel te leren’. Was haar 2de antwoord.

In deze aflevering laten we het oppervlaktewerk achter ons. Dat weet je al. Ik neem je dieper mee. Ik hang een spiegel voor je neus, niet comfortabel, wel nodig. Tenminste, als je wilt groeien. Als persoon en met je business.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat deze aflevering voor je doet. Laat het me weten in een DM op Instagram.com/reginanieuwhof.

Delen?

Download gratis

Lichaamssignalen Roadmap

Boek je matchgesprek

Selecteer een datum en tijd en dan spreek ik je snel.