Podcast: Afl. 13. Zelfliefde, hou jij wel écht van jezelf?

Regina Nieuwhof

Regina Nieuwhof

Energiementor - Business vrouw - Moeder

Hou je van jezelf? Vroeg ik. ‘Ja’. Zei mijn klant. Met uitleg over hoe zicht dat uitte. Massages, goede voeding, me-time in overvloed. Ik luisterde. Voelde. En prikte haar bubbel lek. We gingen dieper. En ze kwam erachter. ‘Fuck, ik heb nog veel te leren’. Was haar 2de antwoord.

In deze aflevering laten we het oppervlaktewerk achter ons. Dat weet je al. Ik neem je dieper mee. Ik hang een spiegel voor je neus, niet comfortabel, wel nodig. Tenminste, als je wilt groeien. Als persoon en met je business.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat deze aflevering voor je doet. Laat het me weten in een DM op Instagram.com/reginanieuwhof.

Delen?

Download gratis

Lichaamssignalen Roadmap

Nog één stap!

Meld je hier gratis aan voor de live masterclass!

Tijd: 13 mei 19:30 uur (replay beschikbaar)

We houden niet van spam. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.

Nog één stap!

Meld je hier gratis aan voor de live masterclass!

Tijd: 25 maart 10:00 uur of 26 maart 20:00 uur (replay beschikbaar)

We houden niet van spam. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.

Plan een 1:1 gesprek

Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Je bespreekt met Regina of Sandra of dit traject goed bij je past.

Een gesprek duurt +/- 15 minuten.

Onze visie: een samenwerking moet jou meetbaar resultaat opleveren en wij moeten overtuigt zijn dat we je daarmee goed kunnen helpen. Zo niet, dan zijn we hierin gewoon eerlijk.

Belangrijk: na inboeken wordt je doorgeleid naar een korte vragenlijst [5 min], hierdoor kunnen wij ons goed voorbereiden. Zonder ingevulde vragen kan het gesprek niet doorgaan. Nu geen tijd? Je ontvangt de vragenlijst ook per mail.

We kijken ernaar uit je te spreken!