Ultimate temple methode

Health & Business Mentorship

Los je klachten blijvend op en krijg maximale energie in je lichaam & business

Persoonlijke begeleiding voor ondernemers die (veel) verder gaat dan voeding en leefstijl.

In het mentorship pak je de positieve spiraal naar
maximale energie...

de energie spat van je af...
je zelfvertrouwen wordt magisch...

en je trekt daarmee de leukste klanten en beste kansen aan, zonder dat jij rekening hoeft te houden met je klachten.

Individuele begeleiding

Je krijgt individuele begeleiding en voedingstherapie op DNA-niveau waarmee je jouw klachtenpatroon oplost.

 Aandacht is een kernwaarde.

Je komt niet weg met excuses en we leren je tegelijkertijd milder te zijn naar jezelf.

Steun van een community

Je wilt geen medelijden of in andermans drama’s getrokken worden. Tegelijkertijd verlang je wel naar ‘het niet alleen hoeven doen’.

De energie in de community is hoog. Je bent omringt met ondernemers die jouw goud zien en die je toejuichen om dat naar buiten te brengen.

Tevredenheids-garantie

Wij hebben 800+ mensen naar een klachtenvrij en energiek lichaam geholpen. 

Alle ervaring die we hebben opgedaan en de nieuwste wetenschappelijke kennis integreren we in de community.

Ben jij niet blij? We bieden een garantie!

 

Lieke vertelt haar resultaten...

“Ik voel mij echt veel energieker. Mijn energie is veel gelijker. Mijn eczeem gaat ook beter.”

Lieke Sanders – Interieurontwerper

Oeps... de handrem staat er op.

Je leven en bedrijf staan op de rem. Doorontwikkelen, of toch minder werken? Groeien, of toch niet? Je voelt het niet helder.

Je fysieke klachten vragen steeds aandacht en jij weet ze niet te doorgronden.

Je overprikkeling zorgt voor een kort lontje: emotioneel sta je on edge. Je snauwt nèt iets te vaak naar je kinderen en partner en baalt vervolgens van jezelf. 

Best wel shit allemaal. 

Daarover gesproken: poepen is ‘een ding’, de ene keer gaat het easy-peasy, soms lijk je 6 maanden zwanger en zit de boel muurvast.

’s Ochtends sta je moe en met gewrichtspijn op. Je bent niet scherp en effectief gedurende de dag, en ploft ’s avonds doodmoe op de bank.

Je lage energieniveau werkt door in je bedrijf. Je mist creativiteit, en het vuur om te kiezen voor wat je écht wilt. Je cashflow en sales-succes lopen parallel aan jouw energiepieken en -dalen.

Het kost je simpelweg te veel op alle fronten – zo doorgaan is geen optie.

En hoewel je stemmetje roept: “kan ik überhaupt wel optimaal gezond zijn?”, is er óók die drive: “tijd om mijn lichaam echt te gaan begrijpen”.

Wanneer je alles hebt geprobeerd om je fysieke klachten op te lossen, heb je nog niet alles geprobeerd.

Je chronische klachten oplossen, terwijl je energieniveau verdubbeld

Picture this: je staat ’s ochtends uitgerust op.

Je gewrichten zijn soepel, je kijkt in de spiegel en denkt: zo, lekker hoor!

Je spieren zijn soepel, je buik is plat en je hebt ontzettend veel zin in de dag. Poepen lukt zonder problemo’s ;-).

Je energieniveau schiet omhoog van de klanten die je vandaag spreekt en je hebt helder wat je vandaag gaat doen om als CEO je bedrijf verder te groeien.

Je kijkt je kinderen geduldig in de ogen aan terwijl ze over hún dag vertellen en je hebt rust en overzicht waarmee je ze op tijd op school krijgt.

Life is good. Je hebt de boel onder controle, terwijl je moeitelozer dan ooit in overgave zit.

Je voelt je stressvrij, met een rotsvast vertrouwen in je lijf.

Wat je krijgt in het Mentorship...

01.

Oeroude wijsheid in een gestructureerd kennisplatform

De teachings – van Regina en externe experts – zijn duidelijk en minimalistisch. Je kiest een thema dat voor jou nu relevant is, waardoor je efficiënt en zonder tijdverspilling groeit in kennis.

Je ontwikkelt vaardigheden zoals samenwerken met je lichaam, dieper voelen, emotionele regulatie en mentale veerkracht en leert hoe je zorgt voor een sterke fysieke gezondheid.

Veelvoorkomende klachten zijn compleet uitgewerkt per thema, op de niveaus fysiek – mentaal – emotioneel en spiritueel. In de toekomst groeit de database. Jij hebt toegang zolang je lid bent.

02.

Gezondheidsadvies op maat

Je kunt op elk moment je vraag of struggle inbrengen in de online community, of tijdens een Q&A. Ik ben je persoonlijke mentor en beantwoord de vragen persoonlijk. Soms schuift een expert aan voor aanvullingen.

Op basis van jouw klachten krijg je voeding- en suppletie advies + afgestemde analyses op de mentaal-emotionele oorzaak van jouw klachten.

GOLD-level heeft een 1-op-1 communicatiekanaal met mij, waar je privé je vragen kunt stellen en coaching krijgt.

03.

Scherpe coaching

Ik ben radicaal eerlijk en durf je te prikkelen op je blinde vlek. Ik ben geen zachte heelmeester, tegelijkertijd help ik je liefdevol en heb ik geen oordeel op je.

Je krijgt therapie & healing op je gezondheid + businesscoaching & strategiebepaling die helemaal past bij jou.

Het motto is: je krijgt niet altijd wat je wilt, maar wel alles wat je nodig hebt. Je gaat voor groei door obstakels te overwinnen, terwijl je milder leert kijken naar jezelf en je lichaam.

Elke maand kies je uit 1 van 50 challenges, waarmee je patronen doorbreekt. Je krijgt coaching op zelf-saboterend gedrag, zodat je daadwerkelijk je doelen behaald.

Een Community like-minded ontwikkelde ondernemers staat achter je, en ik houd je scherp (en juich je toe) in je groei.

Wat klanten ervaren..

“Geen zachte heelmeester. Ze is direct en benoemt wat ze ziet.”

Maartje Sträter – Arbeidsjuridisch Consultant

“Mijn nekpijn komt niet meer, omdat ik de signalen voel en direct kan schakelen.”

Sabine van der Hulst – Netwerkexpert

Een sterke gezondheid van jou is de fundering van je bedrijf, je gezin en een opwindend leven.

Directe resultaten (mijn lievelingsdeel 😃):

Naast (veel) meer energie, krijg je ook zakelijke resultaten...

Voor wie?

90% van mijn klanten is ondernemer, 10% is topmanager of directeur in het bedrijfsleven.

Circa 70% van de ondernemers is coach, trainer of therapeut en heeft te maken met cliënten (die regelmatig energie kosten). De overige 30% is dienstverlener in verschillende branches.

85% is vrouw, 15% is man.

Je bent bewust bezig met voeding en leefstijl. Je beweegt regelmatig, eet gezond, neemt rust. Maar je hebt nog niet ontdekt wat voor jou nou écht goed werkt en ook past in je dagelijkse leven.

Je bent geen groentje op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Termen als triggers, zelfreflectie en spiegels in het leven, zijn je bekend. 

Het niveau van doorleefde wijsheid in de Community is hoog. Er is geen ruimte voor drama zonder eigenaarschap over je drama ;-). Er is wél alle ruimte voor kwetsbaarheid.

Integerheid is een kernwaarde die we overal doorvoeren.

De 3 levels waaruit je kunt kiezen

Beige

Als je vastberaden bent om je klachten op te lossen – maar je budget is beperkt – en je hebt geen behoefte aan Live Events en extra’s, dan past Level BEIGE bij jou!

€ 270,-

ex. btw per maand

Blue

Als je meer 1:1 begeleiding verlangt, een stevige stok achter de deur wilt en je tijdens Live Events & Clearings tot op de kern van je klacht wilt komen, dan past Level BLUE bij jou!

€ 900,-

ex. btw per maand

Gold

Als je standaard hoog is en je wilt volledige 1:1 begeleiding en complete ontzorging, zodat jij je 100% kunt focussen op je proces en business, dan is Level GOLD de beste keus!

€ 1800,-

ex. btw per maand

Bij betaling ineens voor 1 jaar geldt 2 maanden korting. Voor 1 jaar deelname geldt een 8+ tevredenheidsgarantie, bespreek de voorwaarden tijdens een matchgesprek. Minimale deelname is 3 maanden.

“Regina gaat in Ultimate Temple veel verder dan alleen je lichaam of je bedrijf. Het is veel meer dan dat.

Sandra de Wit Vis – Trainer Pleegzorg

“Ik heb meer energie, meer zin en zelfs plannen voor een tweede bedrijf.”

Marjolein van der Stoep – Founder Kunstacademie Online

Waarom je met Ultimate Temple wél blijvend resultaat boekt.

01. wij staan dagelijks aan je zijde

Je wordt gestimuleerd. Er is altijd een luisterend oor. En we confronteren je. Met je eigen beperkende gedachten die je er tot nu toe van weerhouden je lichaam te fixen.

Je neemt je gezondheid in eigen hand, maar in dat proces doe je het niet alleen. Ik en het team zijn beschikbaar om je vragen aan te stellen en je te helpen als je vastloopt.

Zo leer je on-the-go je gedrag te veranderen in specifieke situaties waar jouw patronen tot uiting komen. Zoals in je relatie, het ouderschap en toxische gewoontes (zoals emoties weg-eten, negatief denken en veel te weinig bewegen).

02. Je ontwikkelt skills die je een leven lang helpen gezond te blijven

Je leert hoe je de samenwerking met je lichaam aan gaat. Je maakt actief gebruik van de mind-body connectie die er op onbewust niveau is. Je gaat dit gebruiken om je lichaam aan te zetten tot herstel. Een onmisbare skill op het gebied van gezondheid.

03. Je werkt vanuit jóuw DNA-pakket

Je ontdekt de (voor jou) ideale verhouding tussen groenten, fruit, vlees, vis en andere essentiële oer-voedingsbronnen. Je krijgt simpele recepten en handvaten hoe je deze voeding toepast in je dagelijkse leven.

Zo krijg je een gezonde buik en controle over je energie.

FAQ's

Binnen elk niveau zit persoonlijke begeleiding. De intimiteit hiervan hangt af van het pakket. En natuurlijk van hoeveel hulp jij vraagt. Je bent welkom om de ruimte te pakken en mij in te schakelen gedurende jouw proces.

Aankomende data:

18 oktober → 1e Clearingsessie | 30 oktober → 1e Q&A | 9 november → 1e Ultimate Event

Voor 2 oktober hoor je als deelnemer de data voor de rest van het jaar. Wij plannen ruim vooruit. Van alle online sessies komt een opname beschikbaar.

In de basis: je ondernemerschap (businesscoaching/carrièrecoaching), je fysieke lichaam (voedingstherapie op DNA-niveau) en het quantumveld (spiritueel – emotioneel – mentaal).

Andere onderwerpen waarop ik – of een expert – coacht zijn: ouderschap, liefdesrelatie, plezier maken, huisenergie. Er is een plek voor alles wat leidt naar een gezonde energiestroom in jou.

Binnen niveau Blue en Gold monitor je wekelijks je voortgang op 8 belangrijke levenswaarden die leiden naar gezondheid. In grafieken kun je jouw voortgang zo meetbaar mogelijk zien. Ik check dit regelmatig en coach je hier actief op.

Ontlastingsonderzoek (darmflora, vertering, parasitaire belasting, lekkende darm), bloedonderzoek (vitaminen- en mineralenhuishouding, ontstekingen, leverwaarden, schildklierwaarden, voedselintoleranties etc.), DNA-onderzoek (alleen Gold) en speeksel (hormonen als progesteron, testosteron, oestrogeen). Een pakket wordt persoonlijk samengesteld. Ik werk niet met EMB bloedtesten.

Onderzoek is volledig inbegrepen bij pakket Gold. Wil je in niveau Blue, maar zijn je klachten complex en wil je graag starten met laboratoriumonderzoek en een plan van aanpak? Dit kan voor een eenmalige meerprijs van € 1250,- ex btw. Binnen pakket Beige is dit niet mogelijk.

90% van mijn klanten is ondernemer, 10% is topmanager of directeur in het bedrijfsleven.

Circa 70% van de ondernemers is coach, trainer of therapeut en heeft te maken met cliënten die energie kosten. De overige 30% is dienstverlener in verschillende branches.

85% is vrouw, 15% is man.

97% van mijn klanten in de laatste 7 jaar gaf mijn begeleiding een 8+. Ik garandeer jou dezelfde tevredenheid. Hoe ziet die garantie eruit? Bespreek ik graag met je.

Ja, de Community is een blijvertje. Er komen latere instapdata. Maar waarom wachten? 😉

De kennisbank is zo ingericht, dat je vanuit pick-and-play de content kunt consumeren die past bij jouw proces en klachtenbeeld. De video’s en audio’s zijn kernachtig, zonder ruis, en daardoor kort.

Tijdsinvestering is sommige periodes intensiever dan andere periodes. Ga uit van gemiddeld 1-2 uur per week. Zit je in Blue of Gold? Dan besteed je elk kwartaal een hele dag vol pret met jezelf en je lichaam tijdens een Live Event!

8x per jaar is er een sessie gericht op het opruimen van ruis in je energiesysteem. Deze sessies worden door mijzelf gegeven vanuit therapeutisch lichaamswerk, of door een externe expert. 

Denk aan Breathwork, Energy clearings, Sedona methode, Systemisch werk etc. Ik werk alleen met de beste experts in hun vakgebied. En we doen alles met 2 benen op de grond met als doel: het opruimen van de blokkades die jouw klachten veroorzaken.

We starten met maximaal 10 deelnemers. Pas als dit 100% draait naar tevredenheid bij de deelnemers komen er nieuwe deelnemers bij. Het maximaal aantal mensen in de Community staat niet vast. De kwaliteit van onze diensten bepaalt en staat altijd voorop bij ons. Op basis daarvan beslissen we de uiteindelijke grootte, as we go.

Boek je matchgesprek

Selecteer een datum en tijd en dan spreek ik je snel.