Coming home

Los je fysieke klachten op door samen te werken met je lichaam.

At the end of the day...

... is je gezondheid dátgene wat telt.

Je fysieke klachten bepalen de kwaliteit van je leven.

Terwijl alle aandacht naar je business en gezin ging, realiseer je je nu dat je best moe bent.

Je lichaam trapt op de rem. Een rem die jij moeilijk nog kunt negeren.

Je kunt het je niet veroorloven door te blijven lopen. De impact is voelbaar in hoe je ‘s ochtends met pijn in je gewrichten en mist in je hoofd op staat. 

Je relatie staat ook onder druk, je bent prikkelbaar en afgeleid. In je gezin. En ook je business floreert niet zoals het in potentie kan.

De rem werkt door in alles wat je dierbaar is.

Je hoeft je lichaam niet te ‘fixen’. Je lichaam is wijzer dan je brein kan begrijpen.

Ik leer jou samen te werken met je lichaam. Ernaar te luisteren. Te zorgen voor jezelf vanuit intrinsieke motivatie. For your body’s sake, maar ook voor de jouwe.

Want als je klachten blijvend oplossen en je energie verhoogt is er ruim baan om meer joy en rust te creëren in je business, privéleven en relaties.

Luister naar de ervaring van deze klanten

Energie stroomt.

Er is rust in je hoofd. Emotioneel ben je opgeruimd.

Zodat je aandacht kunt hebben voor wat er toe doet.

Elke dag fris opstaan, met zin in de dag. Een helder hoofd en focus op je doelen voor die dag.

Stoere plannen worden moeiteloos gesmeed en uitgevoerd, omdat je eindeloze inspiratie en ruimte voelt in je lijf en hoofd. Je carrière of bedrijf floreert, want jij bent zacht en rustig.

Wanneer je vrij bent voel je de rust om met aandacht bij je gezin te zijn. Leuke dingen samen te doen of gewoon te hangen met elkaar, zonder dat je compleet overprikkeld raakt. Jullie band versterkt en zo ook die met je partner.

De liefde stroomt en seksualiteit is weer op een fijn en gezond niveau. Jullie vinden elkaar op alle fronten.

Je zit veel minder in je hoofd en bent aanwezig in je lijf en op de plek waar je bent. 

Je kent je lichaam en je weet 10 stappen vóór je grens al hoe je daarvoor zorgt. En ook dat is geen hard werken, maar normaal en vanzelfsprekend geïntegreerd in je leven.

Wil je nog meer weten over wat Coming Home voor jouw lichaam, leven en bedrijf kan betekenen?

Dit is hoe ik je help met Coming Home…

In het 4 maanden durende traject help ik je jouw lichaam te ontrafelen, oude emoties die je cellen blokkeren weg te halen en je lichaam te voorzien van voeding die zorgt voor het oplossen van je fysieke klachten.

Je lichaam is wijzer dan je brein kan begrijpen

Voor wie is dit traject?

Voor ondernemers, founders & topmanagers die meters hebben gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en daarmee meetbaar succes in hun leven hebben behaald.

Je neemt eigenaarschap over je groei en lichaam. Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en staat tegelijkertijd met 2 benen op de grond: je implementeert.

Je hebt grote ambities in je ondernemerschap of in je privéleven. Je hunkert naar diepere vervulling. Je standaarden zijn hoog en je wilt geen concessies meer doen aan je energie en gezondheid.

Het is niet voor jou wanneer….

Zit je nu op het puntje van je stoel?

De resultaten die je kunt verwachten:

Wanneer je alles hebt geprobeerd om je fysieke klachten op te lossen, heb je nog niet alles geprobeerd.

In Coming Home…

01

Krijg je laboratoriumonderzoek van A tot Z, zodat je exact weet waarop je stuurt en meetbaar je gezondheid verbeterd (inclusief bij investering).

02

Krijg je een plan van aanpak (voeding, suppletie, persoonlijke opdrachten) waarmee je helder krijgt hoe je jouw klachten oplost.

03

Doen we tijdens live dagen functioneel lichaamswerk waarmee je leert voelen en in je lichaam kunt zakken.

04

Krijg je 1 reading waarmee je inzicht krijgt in de dieperliggende oorzaak van je klachten en hoe dit op te lossen.

05

Coach ik je op de levensgebieden waar het niet lekker loopt: business, relaties, liefdesleven, ouderschap, financiën en sociaal leven.

06

Breek je door de blokkades heen die jouw klachten veroorzaken.

07

Leer je samenwerken met je lichaam, een vaardigheid waarmee je de rest van je leven je gezondheid zelf in de hand houdt.

08

Begeleid ik je zowel individueel als in een groep met gelijkgestemden.

09

Krijg je tijdens live momenten een luxe verzorging, incl. overnachting, en fijne mensen om je heen.

De investering is € 7000,- (excl. btw) bij betaling per maand. Bij betaling ineens krijg je 7% korting.

Veelgestelde vragen

De precieze details deel ik met je in ons gesprek, maar hier alvast een samenvatting. Het traject is grotendeels groep, met 1:1 onderdelen. Je start met een maand gericht op diagnostiek (dat zie ik zeer breed, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel). Daarop krijg je een persoonlijk plan van aanpak. Er zijn 3 groepslivedagen, maandelijkse calls en een persoonlijke reading met 1:1 call. In de community (Slack) kun je terecht voor tussentijds support.

Zie het als een radiozender, waarbij mijn ontvanger jouw energie haarfijn oppikt en woorden geeft. Ik kan dit sturen op specifieke lichaamsgebieden waar jij klachten hebt, je totale energie frequentie en in energielijnen in relaties. Ik vertaal de energie kraakhelder in praktische handvatten waar je door groeit. Vanuit je kern, direct in jouw bewustzijn.

Er zijn 3 live dagen (maand 2 en 4, in maand 2 met overnachting). Verder denk aan maximaal 1 uur per week besteding aan het traject zelf. De implementatietijd die je besteed hangt af van jouw persoonlijke situatie.

 

 

Ben je klaar voor kraakheldere en daadkrachtige samenwerking met je lichaam voor meer energie en gezondheid?

Boek je matchgesprek

Selecteer een datum en tijd en dan spreek ik je snel.