Los je klachten blijvend op en wordt doorlopend fit en energiek

... door vastzittende emoties op te ruimen en voedingstherapie op DNA-niveau.

In de online strategiesessie bespreken we

Dit gesprek is voor jou, als je...

Plan hier je call

Kun je geen geschikt moment vinden?

Mail naar hello@reginanieuwhof.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wie is Regina

Voedingstherapeut op DNA-niveau. Moeder van 4 kinderen. Getrouwd met een biologisch akkerbouwer. Moestuinierder op klompen. Energiewerker met pumps. En ik heb, omdat ik zelf jarenlang struggelde met een haperend lichaam, een grote missie.

Die missie, die gaat over jou. Ik weet dat jij niet bestemd bent om fysieke of mentale klachten te hebben. Jij bent bestemd voluit te kunnen genieten van het leven, met een gezond lichaam, terwijl je elke dag zingeving en overvloed ervaart.

Ik ben de duurste voedingstherapeut van Nederland. Ik geef geen f*ck om oppervlakkige remedies met alleen oog voor je scheikundige lichaam. Als ik je help, dan help ik je goed. 

Ik prik je overtuigingen lek, ruim oude emoties met je op en breng je in grote sprongen naar een, zoals klant Liza beschrijft “gezondheid zoals ik nooit voor mogelijk had gehouden”.

Zodat jouw meest waardevolle asset – je lichaam – je volledig ondersteunt in het bouwen van je carrière, het genieten van je gezin en het beleven van je leven in de avontuurlijkste zin van het woord.

Wat jij in mijn visie nodig hebt om je klachten op te lossen?

Boek je matchgesprek

Selecteer een datum en tijd en dan spreek ik je snel.