Los je fysieke klachten blijvend op...

... door vastzittende emoties op te ruimen, voedingstekorten aan te vullen en vanuit je DNA te leven.

In deze online call krijg je de mogelijkheid om met mij te bespreken

Dit gesprek is voor jou, als je...

Plan hier je call

Kun je binnen 1 week geen geschikt moment vinden?

Mail naar hello@reginanieuwhof.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Spreek je snel!

Wie is Regina

Voedingstherapeut, healer, coach. Een betekenisvol leven is voor mij belangrijk. Voor mijn man gelukkig ook, hij is biologisch akkerbouwer.

Onze 4 kinderen groeien op met regen, zon, hutten bouwen en trekker rijden. 

Als therapeut combineer ik kwantumfysica met orthomoleculaire voedingstherapie. Een methode die leidt naar het blijvend oplossen van je fysieke klachten, en verder gaat waar andere methodes stoppen.

Voordat ik therapeut werd, werkte ik als personeelsmanager in de glastuinbouw wereldwijd. Maar mijn lichaam riep in die tijd heel duidelijk: ik heb je aandacht nodig!

Lange tijd had ik fysieke en mentale klachten: vermoeidheid, buikpijn, opgezette buik en neerslachtigheid.

Ik accepteerde de boodschap ‘u moet er maar mee leren leven’ niet en verdiepte me in de invloed van voeding op ons lichaam.

Ik studeerde opnieuw, dit keer orthomoleculaire voedingsgeneeskunde. Ik startte een praktijk waarin ik honderden mensen hielp met voedingstherapie. Ik ontdekte al snel: er is meer.

 

Regina Nieuwhof

Het is mijn visie dat voedingsstoffen de bouwstenen zijn van het huis dat jouw lichaam heet. Maar jouw energie bepaalt de kwaliteit van de timmerlieden, de loodgieter en de elektricien. Als er oude emoties opgeslagen liggen in jouw cellen, en je gedachten toxisch zijn, leveren de werklieden prutswerk af.

Oftewel: je lichaam past zich aan jouw energie aan. En dat betekent, in het geval van negatief geladen energie, fysieke klachten.

Hier help ik mijn klanten bij. De transformatie van hun energie en het aanvullen van voedingsstoffen met als resultaat het blijvend oplossen van je fysieke klachten.

Als side-effects zien mijn klanten hun leven transformeren. Liefdesrelaties verdiepen en verbeteren. Ouderschap wordt moeitelozer en de verbinding met je kind versterkt. Het leven wordt luchtiger en avontuurlijker. Businesses groeien groots door, omdat blokkades gedurende het proces worden opgeruimd.

Welke verlangens kun jij waar maken als je niet meer afgeremd wordt door je lichaam?

Gratis Download

Lichaamssignalen Roadmap

2019 collection

Loop jij rond met 1 of meerdere fysieke klachten en heb je nog nooit een blijvende oplossing gevonden? En wil je hier vanaf, simpelweg, omdat je voelt dat het kan?

In de roadmap vind je 35+ fysieke klachten met hun onderliggende oorzaak. Ga je mee? Ik weet de weg.

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.